Fri. Apr 19th, 2024

A3 Business News

A3 News | All business news all over the world.

Dating stranice hrvatska 2022

3 min read

Flirt chat? Tretirajte svaki datum kao da je poseban: U redu, znamo. Neće svaki spoj uključivati ​​iskre i vatromet. Ponekad je jednostavno dosadno ili ono što ste mislili da će biti sjajan meč ispadne potpuni sukob. Ali važno je zapamtiti da je svaki spoj bez obzira na ishod prilika za rast. Na kraju krajeva, uspostavljate vezu s drugim čovjekom i uvijek postoji nešto za naučiti i nešto za podijeliti. Budite znatiželjni, postavljajte pitanja, pronađite kvalitete kod te osobe koje ćete cijeniti, a nakon svakog spoja čak i gluposti. Odvojite trenutak da prepoznate kako iskustvo doprinosi vašem samorastu. vidjeti dodatni detaljima na ovoj web stranici dating sajtovi u hrvatskoj.

Nemojte… biti previše kruti kada su u pitanju zahtjevi partnera. Nemojte brzo odbaciti osobu ako nije ‘označila’ sve vaše okvire jer većina veza s vremenom raste i razvija se. Završite stvari prijateljski ako s nekim ne uspije. Možda nisu prikladni za vaš romantični život, ali bi ipak mogli biti dobra poslovna veza ili prijatelj. To je sjajan način da proširite svoj društveni krug i potencijalno upoznate novi ljubavni interes putem te veze u budućnosti.

Mnogi od nas misle da nam je potreban susret dostojan filma kada pronađemo srodnu dušu. Ali zatvaranje na bilo koji sastanak koji ne baca pogled na prepun bar ili nalet na davno zaboravljenu srednjoškolsku ljubav iz kuće (stil Hallmark kanala) ograničava vaše šanse. Unatoč tome što nas Hollywood navodi, možemo sresti vrijedne ljude bilo gdje. Mogli biste upoznati svog idealnog partnera tijekom sastanka, u klubu za knjige, u liftu, dok šetate psa ili da, u aplikaciji za upoznavanje. Što više opcija ostanete otvorenim, veće su vam šanse da upoznate ljude s kojima ćete uživati. Umjesto da čekate “slatki susret”, pokušajte ostati otvoreni za svaku mogućnost koja vam odgovara.

Sljedeće: igranje teškog dobivanja ili čekanje da druga osoba napravi prvi korak. Osim zastarjelih rodnih uloga, ova “pravila” proizlaze iz ideje da onaj kome je manje stalo u vezi ima najveću moć. Ali treba li ljubav biti vezana uz moć? U redu je brinuti se; trebali bismo se brinuti jedno za drugo. Dakle, kakve veze ima ako “ispadneš prejak” ili “brigaš više?” Budite vjerni svojim osjećajima i onome što želite. Oh, a prvi potez može nam uštedjeti puno vremena na pitanju hoćemo li im se vratiti.

Znam da nije lako okrenuti se unutra. Osjeća se ranjivo. Zahtijeva prepoznavanje svojih slabosti. Ali time se pripremate za uspjeh u spojevima. Jer na kraju dana, ne možete kontrolirati ono što drugi ljudi rade – sve što možete kontrolirati su vlastita djela i ponašanje. I odat ću vam malu tajnu: privlačite ono što dajete. Drugim riječima, tek kada ste psihički i emocionalno zdravi, moći ćete dobiti partnera koji je također. Dakle, spremni ste za neke pozitivne promjene? Živjeli u novoj godini, novom pogledu i novom i uzbudljivom poglavlju ljubavi. Slijedite ove pouzdane savjete za izlaske i vjerojatnost je da nećete dugo biti slobodni.

Jedan od razloga zašto se mnogi samci bore da pronađu trajnu ljubav je taj što imaju ono što se zove “loš birač”. Nastavljaju juriti za istom vrstom osobe – recimo, lošim dečkom sa strahom od obveze, lijepom, ali plitkom ženom koja traži samo njihov novac, ili kontrolirajućim muškarcem kojeg smatraju brižnim i zaštitničkim. Onda se pitaju zašto se čini da sve njihove veze završavaju na isti način. Ako ste imali deja vu u spojevima – i to ne na dobar način – vjerojatno je dobra ideja protresti stvari i izaći iz svoje zone udobnosti. Točnije, dopuštanje da vam netko drugi pronađe spoj može vas spriječiti da postanete plijen istim starim otrovnim navikama.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.