Thu. May 9th, 2024

A3 Business News

A3 News | All business news all over the world.

Hoj kvalitet udbyder af tomrertjenester i Kobenhavn 2022?

3 min read

Høj kvalitet tømrerfirma i København? Når vi har snakket med dig og eventuelt været på en gratis besigtigelse, udarbejder vi en kontrakt, hvori projektet beskrives. Det sker derfor med fuld gennemsigtighed, ligesom der heller ikke dukker uventede omkostninger op. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig så hurtigt, som vi overhovedet kan. Hvor lang tid det tager, kommer an på omstændighederne, og hvor meget vi skal tage os af – eller hvor mange faggrupper, der skal involveres. Opdag endnu mere info på https://jacobsen-byg.dk/tomrerfirma/.

Lad os komme forbi til en gratis besigtigelse Det er altid rart at have mødt hinanden, inden en opgave sættes i gang. Men, vi kommer nu også ud for at besigtige opgaven for at være sikker på, at vi har forstået alle detaljer korrekt. Derudover kan det være nødvendigt at foretage nogle mål i forbindelse med et tilbud. Det er en fast del af vores service og noget, som vi altid tilbyder vores kunder. Både i forbindelse med udarbejdelsen af et tilbud og i forbindelse med en aftale omkring de nærmere detaljer, inden vi sætter i gang. Ring eller skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal komme forbi og tage et nærmere kig på din opgave. Det gør vi hellere end gerne.

Har du derfor brug for hjælp til at tilslutte ovnen, hænge nye lamper op eller måske have opført en ny væg i køkkenet, er det noget, vi hellere end gerne hjælper dig med at få lavet. Det er meget praktisk, da du dermed kan nøjes med at indgå én aftale med et enkelt firma omkring renoveringen eller monteringen af dit køkken. Det er trygt og bekymringsfrit at få monteret eller renoveret et køkken med hjælp fra os. Det er det, da vi på forhånd aftaler, hvornår og hvordan monteringen eller renoveringen af køkkenet skal ske. Det betyder, at du får mulighed for at koordinere projektet og undgå forsinkelser, så du får det køkken, du gerne vil have til tiden.

Når du har kontaktet os, og vi har lavet en konkret aftale, giver vi dig naturligvis et estimat på, hvor lang tid du kan regne med, at det tager. Det er dog typisk ikke nogen omstændig opgave for vores dygtige håndværkere, hvorfor du godt kan regne med, at du kun behøver besøg en enkelt dag eller to. Ønsker du også, at vi skal sørge for maling, tager det naturligvis en dags tid eller to ekstra oveni. Vi kommer gerne ud til en gratis besigtigelse, så vi kan danne os et overblik over rummet, og hvad der skal til for at sætte i gang. Her kommer vi også gerne med et tilbud på, hvad det vil koste.

Er en besigtigelse gratis? En besigtigelse er altid gratis. Ved større entrepriser er det som regel nødvendigt med en besigtigelse, inden vi kan komme med et tilbud. For at give dig så realistisk en tilbudspris som muligt, indkalder vi de relevante faggrupper til besigtigelsen, da de er bedst kvalificerede til at vurdere de enkelte fagspecifikke opgaver og svare på konkrete spørgsmål. Når vi er flere faggrupper, der skal besigtige, aftales et tidspunkt 1- 2 uger ude i fremtiden, hvor vi kan få adgang til din bolig og styre udenom myldretiden. Vi er mange parter, der skal køre, så der er meget tid at spare ved at undgå myldretidstrafikken.

Hvad kan vi hjælpe dig med som tømrer? Når du henvender dig til os omkring et projekt, er der stort set ikke det, vi ikke kan hjælpe med. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring på bagen samt med dygtige og fagligt kompetente tømrere, der er meget passionerede for deres håndværk. Vi kan blandt andet hjælpe dig med: Skillevægge Tilbygninger Terrasse Montering af vinduer og døre Udskiftning af vinduer og døre Montering af køkken Renovering Gulvlægning. Læs ekstra info at https://jacobsen-byg.dk/.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.