Thu. May 2nd, 2024

A3 Business News

A3 News | All business news all over the world.

Vizioneaza seriale turcesti la moda pe romaseriale.net

3 min read

Urmareste seriale turcesti la moda pe RomaSeriale? Numai iubirea: Este prima telenovelă românească produsă de Media Pro Pictures. Premiera serialului a avut loc pe data de 2 octombrie 2004 și a fost difuzată pe posturile de televiziune Acasă TV și Pro TV, primul fiind specializat în difuzarea de telenovele. Ideea acestei telenovele aparține fostului director executiv al postului Acasă TV, Ruxandra Ion care a fost și producător general. Echipa a fost în întregime românească, formată din scenaristul Eugen Patriche, producătorii Ruxandra Ion și Andrei Boncea, regizorii Anatol Reghintovschi și Iura Luncașu, până la actori și echipa tehnică. Telenovela este formată din 100 de episoade, cu o durată de 60 de minute fiecare. Imaginea a fost semnată de Bebe Cojocaru, coloana sonoră de Florin Sever, iar piesa „Numai iubirea” este interpretată de celebrul artist de muzică latino Pepe. Costumele au fost realizate de Dana Săvuică. Din distribuție reamintim actori celebri ca: Alexandru Papadopol, Bianca Neagu, Oana Zăvoranu, Dan Bordeianu, Adela Popescu, Corina Dănilă și mulți alții.

Omer merge la Istanbul pentru a-şi vizita părinţii şi pe Sibel logodnica lui, iar Elif pleaca la Istanbul pentru a-şi sărbători ziua de naştere, numai că acea zi specială se transformă într-un coşmar. Destinul face ca două persoane care nu s-au mai vazut niciodata sa ajunga să vrea sa descopere acelasi mister, in momentul in care logodnica lui Omer şi tatăl lui Elif au fost ucisi in timp ce se aflau împreună. Cei doi ajung sa petreacă mult timp împreună, din dorinta arzătoare de a gasi criminalii şi a dezlega misterul dintre logodnica lui si tatal ei, desi au certuri uneori pentru ca amandoi ii iubeau pe cei ucisi, ea isi apara tatal si el logodnica. Citeste mai multe detalii vizitand acest website Clicksud.

Inimă de țigan: Este o telenovelă românească difuzată de postul Acasă TV în perioada 1 octombrie 2007-1 iunie 2008. Serialul are 126 de episoade, în total, și a fost urmat de serialul ”Regina”, serialul ”State de România”, serialul ”Moștenirea” și filmul de lung-metraj ”State de România, student la Sorbona”. Telenovela a avut mare succes și în alte țări ca: Bosnia și Herțegovina, Croația și Muntenegru sau în America Latină, în Columbia, Guatemala, Costa Rica, Chile, Bolivia etc. Din distribuție fac parte actorii: Denis Ștefan, Andreea Pătrașcu, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Vlad Zamfirescu și mulți alții.

Povestea urmărește o idilă ce începe cum nu se poate mai prost, între doi oameni care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte, care, după ce rămâne orfană, ajută un vechi prieten al familiei sale, Hikmet. Acesta este un om bogat, care tocmai a primit un diagnostic teribil, de boală terminală. Din distributie fac parte actorii: Özge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Ceyda Olguner, Gül Arcan, Berkent Müftüler, Derya Kurtulus, Cansin Mina Gür, Tugçe Ersoy, Mustafa Simsek, Esra Çoban.

Kumsal este o tânără care are de toate, dar nu este fericită. Face tot ce spune tatăl ei și nu simte că are libertate. Pentru a-și obține libertatea, vrea să meargă la universitate din Istanbul. Cu toate acestea, tatăl ei vrea să meargă la universitate în Izmir, unde locuiesc și vrea să devină arhitect de succes la fel ca el. În ciuda voinței tatălui ei, Kumsal aplica în secret la o universitate din Istanbul și este acceptata. Când tatăl ei nu îi aprobă decizia, Kumsal se află într-o situație disperată. Între timp, ea se intalneste cu Batu, care este un tip frumos și fără griji. In serialul Numele fericirii joaca actorii: Dilara Aksüyek, Begüm Atak, Zeynep Bastik Asli Bekiroglu, Fatih Dönmez, Ezgi Eyüboglu, Orçun Iynemli, Yagmur Kasifoglu Yagiz Can Konyali, Ceyhun Mergiroglu, Onur Alp Sancaktar, Kaan Yildirim, Kaan Çakir. Descopera mai multe detalii pe acest site Seriale Turcesti.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.